Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk 2077 patch 1.2 uitgesteld

De 1.2 patch van Cyberpunk 2077 is uitgesteld. Volgens ontwikkelaar CD Projekt Red was dit nodig vanwege de grootte van de update en de problemen die het bedrijf heeft ten gevolge van een recente cyberaanval.

Cyberpunk 2077 heeft een niet al te beste start gehad. Nadat Cyberpunk 2077 tot drie keer toe was uitgesteld, verscheen de game eind vorig jaar eindelijk op de pc en consoles. De consolerelease van Cyberpunk ging echter gepaard met veel problemen. Zo zat de game vol met bugs en was het op grafisch gebied geen hoogstandje. Vorige maand kreeg Cyberpunk de 1.1 patch die een grote bug oploste. Deze maand stond eigenlijk de 1.2 patch voor de game gepland. Volgens CD Projekt Red is patch 1.2 een grote patch die heel wat problemen moet oplossen en de algemene kwaliteit van de game moet verbeteren. CD Projekt Red laat nu echter via Twitter weten dat de 1.2 patch niet meer deze maand uitkomt. Volgens de Poolse studio gaat het vanwege de omvang van de patch niet meer lukken om het in februari nog uit te brengen. Daarnaast werd CD Projekt Red slachtoffer van een cyberaanval die begin deze maand plaatsvond. Dit heeft er ook voor gezorgd dat medewerkers niet aan het werk kunnen.

CD Projekt Red wil de 1.2 patch nu in de tweede helft van maart uitbrengen.

BRON CD Projekt Red

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?