Cuphead
  • ONTWIKKELAAR Studio MDHR
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 september 2017
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Cuphead verkoopt vijf miljoen eenheden

Cuphead heeft vijf miljoen eenheden verkocht. Dit laat Studio MDHR weten via Twitter.

Studio MDHR laat dit weten als mijlpaal, aangezien de game vandaag twee jaar oud geworden is. Om deze prestatie te vieren kun je de game aanschaffen met 20% korting. Op Twitter laten ze ook weten give-aways en andere feestelijke activiteiten te gaan organiseren. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Cuphead's eerst DLC uitgesteld werd. Ook werd een Netflix serie aangekondigd voor het iconische duo. Beide gevallen hebben nog geen exacte releasedatum ontvangen.

Cuphead is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?