Cuphead

  • Ontwikkelaar Studio MDHR
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Cuphead The Delicious Last Course DLC uitgesteld naar 2020

De nieuwe DLC voor Cuphead laat helaas nog even op zich wachten. Cuphead's The Delicious Last Course DLC is namelijk uitgesteld naar 2020.

Vorig jaar kondigde ontwikkelaar Studio MDHR aan dat Cuphead een nieuwe DLC krijgt. The Delicious Last Course stond destijds gepland voor een release in 2019. De studio geeft nu echter aan dat ze iets meer tijd nodig hebben om de DLC af te maken. Studio MDHR geeft aan een DLC van hoge kwaliteit af te willen leveren, zonder hun medewerkers te veel te pushen. De DLC brengt volgend jaar een nieuw personage, nieuwe levels en nieuwe wapens naar de game.

Cuphead is momenteel te spelen op pc, Xbox One en Nintendo Switch. De nieuwe DLC The Delicious Last Course verschijnt in 2020.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?