Trailer: Cuphead The Delicious Last Course DLC uitgesteld naar 2020

Geplaatst:
Aangepast: 4 juli 2019 12:05

De nieuwe DLC voor Cuphead laat helaas nog even op zich wachten. Cuphead's The Delicious Last Course DLC is namelijk uitgesteld naar 2020.

Vorig jaar kondigde ontwikkelaar Studio MDHR aan dat Cuphead een nieuwe DLC krijgt. The Delicious Last Course stond destijds gepland voor een release in 2019. De studio geeft nu echter aan dat ze iets meer tijd nodig hebben om de DLC af te maken. Studio MDHR geeft aan een DLC van hoge kwaliteit af te willen leveren, zonder hun medewerkers te veel te pushen. De DLC brengt volgend jaar een nieuw personage, nieuwe levels en nieuwe wapens naar de game.

Cuphead is momenteel te spelen op pc, Xbox One en Nintendo Switch. De nieuwe DLC The Delicious Last Course verschijnt in 2020.

Bron: Studio MDHR
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cuphead

Series

-

Uitgever

Studio MDHR

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 september 2017

Ontwikkelaar

Studio MDHR

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord