Cuphead

  • Ontwikkelaar Studio MDHR
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Cuphead krijgt eigen serie op Netflix

De super populaire game Cuphead krijgt een animatieserie op Netflix. Dit heeft Studio MDHR vandaag aangekondigd. De serie zal de naam "The Cuphead Show" dragen.

De serie is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige run and gun game uit 2017. De serie zal de karakters Cuphead en Mugman bevatten. Ook zullen andere karakters uit de game terugkeren, maar er zullen ook nieuwe karakters geïntroduceerd worden. Het wordt een komedieserie voor alle leeftijden. De serie zal worden gemaakt door Netflix Animation met Dave Wasson, bekend van Mickey Mouse shorts, als producer.

Het is nog onbekend wanneer de serie op Netflix zal staan.

BRON Twitter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?