Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: Vanguard heeft last van grafische problemen

Call of Duty: Vanguard blijkt last te hebben van de nodige grafische en textuur problemen op de Xbox Series X. Dat blijkt uit gameplaybeelden die op Twitter gedeeld zijn.

Call of Duty: Vanguard komt over een paar maanden uit op verschillende platformen. Een paar dagen terug is de bèta van de nieuwe Call of Duty-game van start gegaan. Het lijkt er alleen op dat de game nog niet al te best draait op de Xbox Series X en Xbox Series S. Uit gameplaybeelden, die op social media zijn gedeeld, zijn de nodige textuur en grafische problemen te zien. Volgens een speler is de game op dit moment zelfs onbespeelbaar op de Xbox Series X en Xbox Series S. De gameplaybeelden zijn hieronder te bekijken.

Call of Duty: Vanguard komt 5 november uit op de Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?