Call of Duty: Vanguard heeft last van grafische problemen

Geplaatst:

Call of Duty: Vanguard blijkt last te hebben van de nodige grafische en textuur problemen op de Xbox Series X. Dat blijkt uit gameplaybeelden die op Twitter gedeeld zijn.

Call of Duty: Vanguard komt over een paar maanden uit op verschillende platformen. Een paar dagen terug is de bèta van de nieuwe Call of Duty-game van start gegaan. Het lijkt er alleen op dat de game nog niet al te best draait op de Xbox Series X en Xbox Series S. Uit gameplaybeelden, die op social media zijn gedeeld, zijn de nodige textuur en grafische problemen te zien. Volgens een speler is de game op dit moment zelfs onbespeelbaar op de Xbox Series X en Xbox Series S. De gameplaybeelden zijn hieronder te bekijken.

Call of Duty: Vanguard komt 5 november uit op de Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord