Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Trailer gedeeld voor Call of Duty: Vanguard-bèta

Er is een nieuwe trailer gedeeld voor de opkomende Call of Duty: Vanguard-bèta. We kunnen er al snel mee aan de slag.

Het is bijna zover: dit weekend kan iedereen de wereld van Call of Duty: Vanguard betreden in een open bèta. Vorig weekend ging de PlayStation Early Access al van start en konden PlayStation-bezitters de game uittesten. Dit weekend is het raak voor alle spelers. In een nieuwe trailer toont het team opnieuw wat informatie over de open bèta. Het tweede weekend is onderverdeeld in twee delen. Afhankelijk van het platform waarop je speelt, vindt er van 16-17 september een open of early access-bèta plaats. De open bèta speel je op de PlayStation 4 of 5, terwijl spelers op de Xbox-consoles of pc die dagen op een early access-bèta getrakteerd worden. Op 18-20 september is het pas echt raak. Dan vindt namelijk de open bèta op alle platformen plaats. Je kunt dit weekend dus zelf oordelen of de game kan opleven tegen de enorme verwachtingen. De multiplayerbeelden van Call of Duty: Vanguard zien er in ieder geval veelbelovend uit.

Het bètaweekend voor Call of Duty: Vanguard gaat van start op 16 september en duurt tot en met 20 september. Maak je klaar voor de bèta van Call of Duty: Vanguard!

BRON Call of Duty

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?