Maak je klaar voor de bèta van Call of Duty: Vanguard

Geplaatst: 10 september 2021 09:30

Vanaf vanavond is de eerste bèta-versie van Call of Duty: Vanguard te spelen. Maak je dus vast klaar voor een heerlijk weekendje knallen in Call of Duty.

Na een succesvolle alpha voor Call of Duty: Vanguard afgelopen maand, is het nu de tijd voor de bèta. In aanloop naar dit speciale weekend hebben we al zo'n half uur aan multiplayer gameplay van Call of Duty: Vanguard voorgeschoteld gekregen. De bèta van Call of Duty: Vanguard trapt vandaag exclusief af op PlayStation consoles. Vanaf vanavond 19:00 uur tot en met maandag 13 september kun je al vroegtijdig aan de slag met de nieuwste Call of Duty-game. Als je niet beschikt over een PlayStation console, dan moet je nog ietsje langer geduld hebben. Volgende week gaat namelijk de cross play bèta van start waarbij de game ook te spelen is op andere platformen. Mocht je nog steeds niet helemaal weten wat je ervan moet verwachten, check dan even onze preview van Call of Duty: Vanguard Champion Hill op basis van de alpha. Hieronder zie je het complete overzicht van de Call of Duty: Vanguard bèta.

De releasedatum van Call of Duty: Vanguard is op 5 november. De game komt dan uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: Activision
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord