Battlefield 6 verschijnt op current-gen en next-gen

Geplaatst:

Battlefield 6 komt straks niet alleen uit op next-gen consoles. EA bevestigt namelijk dat de game ook op current-gen consoles uitkomt.

De release van Battlefield 6 komt steeds dichterbij en zo langzaamaan komen we meer te weten over deze nieuwe titel. Inmiddels weten we dat DICE' grootste team ooit aan Battlefield 6 werkt. De ambities en verwachtingen van deze nieuwe titel liggen dus erg hoog. Even leek het erop dat de game zo groots en geavanceerd wordt, dat de nieuwe Battlefield enkel op pc en next-gen consoles uitkomt. Niets is echter minder waar. Tijdens een financiële meeting van EA onthulde EA CEO Andrew Wilson dat Battlefield 6 dit jaar ook op de current-gen consoles uitkomt. EA verzekert fans ervan dat de game goed draait op de current-gen consoles, maar op de next-gen consoles nog spectaculairder wordt. Veel weten we verder nog niet van de nieuwe Battlefield. Het is voorlopig dus even afwachten op de eerste Battlefield 6 trailer die in juni verschijnt.

onbekend

Battlefield 6 verschijnt later dit jaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: VGC
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord