Battlefield 6

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum Q4 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

DICE's grootste team ooit werkt aan Battlefield 6

In een blogpost heeft DICE onthuld dat haar grootste team ooit aan Battlefield 6 werkt. Ze geven ook aan dat de onthulling van de game dichtbij is.

Battlefield 6 is de volgende game in de shooter-serie. DICE heeft natuurlijk de leiding over dit project, maar ze worden ditmaal bijgestaan door Criterion en Electronic Arts Gotenburg. Ook de subdivisie van DICE, genaamd DICE LA, werkt mee aan de zogenaamde Battlefield 6. Verder wordt er in de blogpost vernoemd dat Battlefield 6 gebruikmaakt van de next-gen consoles, ze de franchise naar een nieuw niveau willen tillen en dat Battlefield 6 alles heeft wat de fans willen zien. De officiële onthulling is nabij volgens DICE. Als kleine verrassing laten ze weten dat Battlefield ook naar de mobiele telefoons komt in 2022. Kun je niet wachten op de onthulling? Bekijk hier de nieuwe details van Battlefield 6 die gelekt waren door journalist Tom Henderson.

Battlefield 6 DICE grootste team1

De Battlefield 6-onthulling is nabij. Wat wil jij graag zien? Battlefield 6 verschijnt voor de pc en next-gen consoles. Of de game ook speelbaar is op de Xbox One en PlayStation 4 is nog niet duidelijk.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?