Check hier alle E3 2021-content

Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Battlefield 6 trailer komt in juni

Nadat gisteren het gerucht rond ging dat Battlefield 6 mogelijk komende week onthuld wordt, heeft het officiële Battlefield Twitter-account nu iets meer details bekendgemaakt.

Er is nog weinig losgelaten over de game die later dit jaar uitkomt, maar de trailer voor de nieuwste game in de Battlefield-franchise wordt in juni onthuld. De simpele tweet geeft, naast het feit dat de trailer binnenkort komt, geen specifieke informatie over een datum. Het blijft dus nog even afwachten wanneer we in juni van de trailer kunnen genieten. We weten wel dat DICE's grootste team ooit werkt aan Battlefield 6.

Battlefield 6 heeft nog geen officiële releasedatum, al is het wel bekend dat de game in het laatste kwartaal van 2021 uitkomt.

BRON Twitter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?