Check hier alle PlayStation State of Play content

Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Battlefield 2042 uitgesteld naar november

We kunnen er helaas nog steeds niet omheen. Zelfs de grootste titels worden regelmatig uitgesteld en ditmaal moet Battlefield 2042 eraan gaan geloven.

Eerder vandaag publiceerde wij een bericht over de staat van Battlefield 2042. Volgens insiders werd Battlefield 2042 namelijk uitgesteld en helaas is dat waar gebleken. DICE geeft aan dat ze extra tijd nodig hebben om de first-person shooter af te maken. De uitdaging van ontwikkeling tijdens de coronapandemie heeft wederom impact gehad. Er is echter ook goed nieuws. Er wordt namelijk meer informatie vrijgegeven over de Battlefield 2042-bèta aan het einde van deze maand. DICE bedankt haar spelers voor het vertrouwen en geduld. De ontwikkelaar geeft aan nog steeds alle vertrouwen te hebben in het ontwikkelingsproces van Battlefield 2042.

Battlefield 2042 is beschikbaar vanaf 19 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON DICE

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?