Gerucht: Battlefield 2042 uitgesteld volgens insiders

Geplaatst: 15 september 2021 14:45

Het is onrustig in de Battlefield-community. Volgens meerdere insiders wordt de multiplayer first-person shooter namelijk uitgesteld naar een latere datum.

Voorlopig staat de releasedatum van Battlefield 2042 nog op 22 oktober, maar dat kan zomaar veranderen. Het lijkt er namelijk op dat de game uitgesteld wordt. Er ging namelijk een gerucht rond dat de Battlefield 2042 bèta afgelopen week moest plaatsvinden. Die bèta is echter nog steeds niet uitgebracht en we zijn slechts een maand van de release verwijderd. Aanvankelijk was het YouTuber Dealer Gaming die met een tweet kwam die zei dat de game uitgesteld wordt naar 2022. Verschillende insiders als Nick Baker van XboxEra en Jeff Grubb van VentureBeat bevestigen dat zij iets te horen hebben gekregen over een uitstel. Het is nu nog even wachten op officieel nieuws dat de geruchten bevestigt of ontkracht.

Electronic Arts en/of DICE moet nog reageren op de claims. Tot die tijd staat de releasedatum van Battlefield 2042 vast op 22 oktober.

Bron: Dealer Gaming
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord