Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: Battlefield 2042-bèta vindt volgende week plaats

Een weggehaalde afbeelding op de website van de Italiaanse elektronicaketen MediaWorld lijkt de releasedatum van de open bèta van Battlefield 2042 te onthullen. Vermoedelijk kunnen we volgende week al met de bèta aan de slag.

De hype rondom Battlefield 2042 is behoorlijk aanwezig. De Battlefield 2042-film Exodus deed fans verlangen naar meer om hun tanden in te zetten. Gelukkig was daar de belofte van een open bèta. Wanneer die precies ging plaatsvinden, was alleen een lange tijd niet bekend. Nu lijkt de website van MediaWorld, de Italiaanse versie van MediaMarkt, plotseling de releasedatum van de open bèta te vermelden op hun site. Het zou gaan om een bonus die je ontvangt wanneer je Battlefield 2042 pre-ordert. Volgens de pagina kunnen we volgende week al met Battlefield 2042 aan de slag.

battlefield 2042 beta2

Als we de Italiaanse website mogen geloven, vindt de bèta van Battlefield 2042 plaats tussen 6 en 11 september. Check alvast de systeemeisen van de Battlefield 2042-bèta zodat je klaar bent om te spelen.

BRON MediaWorld

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?