Gerucht: Battlefield 2042-bèta vindt volgende week plaats

Geplaatst:

Een weggehaalde afbeelding op de website van de Italiaanse elektronicaketen MediaWorld lijkt de releasedatum van de open bèta van Battlefield 2042 te onthullen. Vermoedelijk kunnen we volgende week al met de bèta aan de slag.

De hype rondom Battlefield 2042 is behoorlijk aanwezig. De Battlefield 2042-film Exodus deed fans verlangen naar meer om hun tanden in te zetten. Gelukkig was daar de belofte van een open bèta. Wanneer die precies ging plaatsvinden, was alleen een lange tijd niet bekend. Nu lijkt de website van MediaWorld, de Italiaanse versie van MediaMarkt, plotseling de releasedatum van de open bèta te vermelden op hun site. Het zou gaan om een bonus die je ontvangt wanneer je Battlefield 2042 pre-ordert. Volgens de pagina kunnen we volgende week al met Battlefield 2042 aan de slag.

Als we de Italiaanse website mogen geloven, vindt de bèta van Battlefield 2042 plaats tussen 6 en 11 september. Check alvast de systeemeisen van de Battlefield 2042-bèta zodat je klaar bent om te spelen.

Bron: MediaWorld
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord