Video: Battlefield 2042-film Exodus toont Kimble Graves

Geplaatst:

De Battlefield 2042-film Exodus is nu te bekijken op het YouTube-kanaal van Battlefield. De korte film toont Kimble Graves die onderdeel is van de gebeurtenissen die leiden tot de oorlog.

Aan het begin van deze maand werd al bekendgemaakt dat er een korte Battlefield 2042 film onder de naam Exodus ging verschijnen. In de film keert een bekend personage terug, namelijk Kimble “Irish” Graves. Voor negen minuten lang volgen wij dan ook zijn verhaal waarin te zien is hoe de gigantische oorlog tussen Amerika en Rusland ontstaat. Met het ontstaan van de oorlog komen de No-pats, die niet vechten voor een vlag, in het midden terecht en Irish roept ze dan ook op om zich klaar te maken voor een oorlog. Omdat Battlefield 2042 geen campaign heeft, blijkt dit de manier te worden waarop EA en Dice het verhaal van de wereld en de personages tonen aan de fans. Mocht je benieuwd zijn naar de korte film die vol actie zit, dan kun je de video hieronder bekijken.

Battlefield 2042 verschijnt op 22 oktober voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De systeemeisen voor Battlefield 2042 zijn al bekend, omdat er in september een open bèta plaatsvind.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord