Check hier alle E3 2021-content

Immortals Fenyx Rising

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 3 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, Open-World
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Patrick live met Immortals Fenyx Rising

Vanavond duikt Patrick in de wereld van Immortals Fenyx Rising, waar de Griekse mythologie centraal staat. Gaat het Patrick lukken om de titaan Typhon te verslaan en de krachten van de goden weer te herstellen? Check vooral de livestream om te zien hoe ver hij komt om dit doel te behalen. Als je nog wat leuke feitjes over Griekse mythen en sagen hebt of andere dingen wilt delen, de Twitch-chat staat ook deze keer weer open!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?