Trailer: Post-launch content Immortals Fenyx Rising onthuld

Geplaatst: 18 november 2020 10:40
Aangepast: 18 november 2020 10:40

De post-launch content voor Immortals Fenyx Rising is onthuld. We kunnen een Season Pass vol met DLC verwachten.

Immortals Fenyx Rising, eerder bekend onder de naam Gods and Monsters, is een aankomende game van Ubisoft waar de Griekse mythologie centraal staat. In september hebben we de eerste gameplaybeelden van Immortals Fenyx Rising mogen zien. De gameplay doet een beetje denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ook weten we inmiddels waar het verhaal van Immortals Fenyx Rising over gaat. Het verhaal gaat namelijk over de sterveling Fenyx, die de goden moet helpen om de titaan Typhon een halt toe te roepen. Ubisoft heeft nu middels een trailer ook bekendgemaakt welke content we straks nog meer kunnen verwachten. Zo krijgt de game een Season Pass waar drie verschillende DLC's in zitten. De eerste DLC, genaamd A New God, brengt je naar Olympus om speciale trials te doen waarmee je kunt bewijzen dat je een echte god bent. De tweede DLC heet Myths of the Eastern Realm en introduceert een heel nieuw verhaal en een nieuwe hoofdpersoon. Deze DLC haalt inspiratie uit de Chinese mythologie. De derde DLC, genaamd The Lost Gods, verandert de game in een top-down brawler.

Immortals Fenyx Rising verschijnt 3 december voor pc, PlaySation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en Google Stadia.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals Fenyx Rising

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 december 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord