Check hier alle E3 2021-content

Immortals Fenyx Rising

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 3 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Post-launch content Immortals Fenyx Rising onthuld

De post-launch content voor Immortals Fenyx Rising is onthuld. We kunnen een Season Pass vol met DLC verwachten.

Immortals Fenyx Rising, eerder bekend onder de naam Gods and Monsters, is een aankomende game van Ubisoft waar de Griekse mythologie centraal staat. In september hebben we de eerste gameplaybeelden van Immortals Fenyx Rising mogen zien. De gameplay doet een beetje denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ook weten we inmiddels waar het verhaal van Immortals Fenyx Rising over gaat. Het verhaal gaat namelijk over de sterveling Fenyx, die de goden moet helpen om de titaan Typhon een halt toe te roepen. Ubisoft heeft nu middels een trailer ook bekendgemaakt welke content we straks nog meer kunnen verwachten. Zo krijgt de game een Season Pass waar drie verschillende DLC's in zitten. De eerste DLC, genaamd A New God, brengt je naar Olympus om speciale trials te doen waarmee je kunt bewijzen dat je een echte god bent. De tweede DLC heet Myths of the Eastern Realm en introduceert een heel nieuw verhaal en een nieuwe hoofdpersoon. Deze DLC haalt inspiratie uit de Chinese mythologie. De derde DLC, genaamd The Lost Gods, verandert de game in een top-down brawler.

Immortals Fenyx Rising verschijnt 3 december voor pc, PlaySation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?