Check hier alle E3 2021-content

Call of Duty: Black Ops Cold War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Huub live met Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies

Huub streamt vanavond? Ja! Eilish en Huub hebben hun streamdagen namelijk voor een keertje omgewisseld, waardoor dinsdag Eilish aan de slag ging met Amnesia: Rebirth en Huub vandaag zombies gaat neerknallen in Call of Duty: Black Ops Cold War. Als je Huub wilt steunen in zijn tijdreis naar de Koude Oorlog met hordes zombies die achter hem aankomen, de Twitch-chat staat open!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?