Amnesia: Rebirth

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Eilish live met Amnesia: Rebirth

Deze week doen we het even anders en draaien Eilish en Huub hun streamdagen om. Dit omdat Huub het door studieverantwoordelijkheden vanavond niet redt om te gaan streamen. Vorige week was Eilish als eerste klaar met het uitspelen van een game, The Dark Pictures Anthology: Little Hope, en start deze week met een nieuw game-avontuur. Vanaf deze week gaat ze namelijk opzoek naar de identiteit van Tasi Trianon in Amnesia Rebirth!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?