The Dark Pictures Anthology: Little Hope

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Interactieve Film
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Eilish live met The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Eilish keert terug met weer een spannende sessie van The Dark Pictures Anthology: Little Hope. Vorige week kwam ze tot de helft van de game en hoopte ze dat dit vervolg van Man of Medan toch wel wat beter zou zijn. Aangezien Eilish nog een heel stuk van The Dark Pictures Anthology: Little Hope te gaan heeft, duimen we dat tijdens de livestream van vanavond toch het tegendeel wordt bewezen van het eindoordeel van Bram's review. Check vooral de livestream om te kijken of dit inderdaad gaat gebeuren en of ze ook deze keer de juiste beslissingen kan maken! En natuurlijk staat de chat open om je eigen mening te geven of gewoon samen te griezelen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?