Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Claudia live met Genshin Impact

Vorige week ging Claudia aan de slag met de gloednieuwe content-update van Genshin Impact. Deze week keert deze streamer getrouw terug naar deze rpg voor haar stream en gaat weer met de nodige quests aan de slag! Het blijft alleen wel verdacht dat ze de oranje drakenmoord al weken niet meer behandeld heeft... Is het omdat ze nog te druk bezig is met de nieuwe update of houdt ze toch iets verborgen voor ons? Mocht je benieuwd zijn wat ze allemaal wel gaat doen in Genshin Impact? Kom dan vooral vanavond even een kijkje nemen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?