Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Claudia live met Genshin Impact

Het is ondertussen duidelijk dat Claudia niet uit Genshin Impact weg te slaan is. Nu is er vandaag ook nog een grote update voor de game uitgekomen, waar zij mee aan de slag kan gaan. Met de update komt er een gloednieuw gebied vrij genaamd Dragonspine en dat wil Claudia verkennen vanavond. Zij is alleen wel een beetje bang dat ze meerdere malen doodgaat in haar verkenningstocht, maar dat zal waarschijnlijk meevallen toch? Kom Claudia vanaf 20:00 vergezellen in haar avonturen door Dragonspine!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?