Ori and the Blind Forest

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2015
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

Livestream: Patrick streamt Ori and the Blind Forest vanaf 20:00

Nadat Patrick vorige week voor het eerst in de huid kroop van bosgeest Ori, vervolgt hij vanavond zijn avonturen in Ori and the Blind Forest. Het is aan Patrick om missies te halen, obstakels te ontwijken en uit te vogelen hoe hij ergens kan komen, zodat hij Ori and the Blind Forest tot een goed einde kan brengen. Zijn eerste livestream verliep niet vlekkeloos, maar gelukkig was de chat er om hem een handje te helpen. Benieuwd of Patrick vanavond weer wat verder komt in het redden van het Nibel-woud die in de greep is van duistere krachten? Check dan zeker ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?