Ori and the Blind Forest

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2015
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

Livestream: Patrick speelt vanaf 20:00 Ori and the Blind Forest

Patrick heeft vorige week de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword afgerond en dat betekent dat hij vananavond tijdens de livestream met een andere game aan de slag gaat. Patrick heeft gekozen om te beginnen met de platformer Ori and the Blind Forest van ontwikkelaar Moon Studios. In deze game gaat Patrick als de bosgeest Ori op avontuur in een open wereld en is het de bedoeling om het ene na het andere obstakel te overwinnen. Het is aan Patrick de taak om het Nibel-woud te redden van een duistere kracht. Benieuwd naar de avonturen die Patrick vanavond gaat meemaken? Kom dan vanavond langs op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?