Ori and the Blind Forest

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2015
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

Livestream: Patrick speelt vanaf 20:00 Ori and the Blind Forest uit

Patrick heeft bijna het Nibel-woud gered tijdens de livestream van vorige week, maar hij kwam nog net niet aan het einde van de game toe. Daar brengt Patrick vanavond verandering in en gaat hij voor de laatste keer als bosgeest Ori aan de slag om de duistere vijanden te verslaan. Mis dus vanavond vooral niet hoe Patrick het laatste element herstelt en Ori and the Blind Forest tot een episch einde komt!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?