Check hier alle E3 2021-content

Ori and the Blind Forest

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2015
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

Livestream: Patrick gaat vanaf 20:00 Ori and the Blind Forest spelen

Het is zaterdag en dat betekent dat het weer de beurt is aan Patrick om te streamen! Vanavond gaat hij zijn avonturen in Ori and the Blind Forest vervolgen. Hij is al een aardig eind gekomen tijdens de afgelopen twee livestreams, maar er valt nog veel te doen voordat hij het Nibel-woud heeft gered van een duistere kracht. Benieuwd hoe Patrick het er vanavond vanaf brengt in Ori and the Blind Forest? Neem dan vooral vanavond een kijkje op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?