Check hier alle E3 2021-content

Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG, RPG (NSW)
  • Gameliner score

Livestream: Patrick pakt de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword vanaf 20:00 weer op

Patrick nam vorige week een pauze van de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword om Let's Sing 2021 te spelen. We hadden namelijk op ons Twitch-kanaal de honderd volgers behaald en dat ging Patrick vieren. Tijdens de livestream van vanavond gaat hij weer verder met de Nuzlocke Challenge, waarbij hij ondertussen al best ver mee is. Dat betekent dat hij bijna de uitdaging heeft voltooid van maar één Pokémon per gebied vangen, elke Pokémon een unieke bijnaam geven en dat elke Pokémon maar één leven heeft. Maar totdat hij de beste is hoe nog nooit iemand eerder dat was, kan hij nog alle steun gebruiken van kijkers. Kom dus vooral vanavond langs om Patrick's avonturen met hem mee te beleven!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?