World of Warcraft: Classic

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Livestream: Huub streamt World of Warcraft: Classic vanaf 20:00

Huub gaat vanavond als Night Elf Druid verder met zijn avonturen in World of Warcraft: Classic. Vorige week was hij druk bezig met duo leveling, waar hij vanavond weer mee verdergaat. Hij ging nog redelijk vaak dood, dus het is te hopen dat Huub zich tijdens deze livestream toch net wat beter weet te redden in Azeroth. Gelukkig was er nog genoeg te lachen en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om. Mocht je dus vanavond nog wat gezelligheid willen meemaken, kom dan zeker langs tijdens Huubs World of Warcraft: Classic-stream op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?