World of Warcraft: Classic

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Livestream: Huub speelt World of Warcraft: Classic vanaf 20:00

Huub moet vanavond een moeilijke keuze maken. Hij gaat namelijk World of Warcraft: Classic streamen en dan maakt hij natuurlijk een nieuw personage aan. Voor wie nog niet helemaal weet hoe dat in elkaar steekt bij World of Warcraft: spelers moeten aan het begin kiezen tussen de facties Horde en Alliance en elke factie is onderverdeeld in hun eigen rassen. Huub kan dus wel wat hulp gebruiken van de Twitch-chat om de keuze iets makkelijker te maken. Nadat het personage is voltooid, is het tijd om Azeroth te betreden en op raids, queesten en epische avonturen te gaan. Dit wil je niet missen, dus kom zeker vanavond langs op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?