Check hier alle E3 2021-content

Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, RPG, Indie, Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Huub gaat aan de slag met Valheim vanaf 20:00

Huub neemt even een pauze van Middle Earth: Shadow of Mordor in zijn streams en gaat aan de slag met de nieuwe viking-game Valheim. Deze early access is op het moment razend populair op Steam en ook Anita was zeer te spreken over Valheim in haar preview. Vanavond kruipt Huub met Anita en noob Jolien in de huid van een viking en proberen zij zich te bewijzen en te overleven in deze game. Benieuwd hoe Huub orc-slayer en de anderen het ervan af gaat brengen? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?