Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, RPG, Indie, Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Huub en de redactie streamen Valheim vanaf 20:00

Vanavond gaan Huub en wat andere redactieleden verder met de populaire survival-game Valheim. Vorige week tijdens de stream hebben ze de eerste boss Eikthyr met gemak twee keer verslagen en hebben ze hun basis iets meer beveiligd. Deze week gaan ze in Valheim verder met de verbouwingen en gaan ze the Black Forest in op zoek naar de locatie van de tweede boss-fight. Benieuwd hoe Huub en de redactie het gaan doen? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?