Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, RPG, Indie, Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Huub, Anita en Jolien gaan verder in Valheim vanaf 20:00

Vanavond gaan Huub, Anita en Jolien weer verder in de Vikingsurvivalgame Valheim. Vorige week hebben ze al de nodige dingen gedaan, zoals het bouwen van een eerste basis, doodgaan, aangevallen worden door monsters en jagen. Deze week pakken ze de draad weer op en gaan ze verder met de voorbereidingen voor de eerste boss Eikthyr en worden hun ranken versterkt met de nieuwkomers Patrick en Dionne. Dat is alleen niet het enige, Huub mag vanavond namelijk ook drie keys van Valheim weggeven! Dus heb je interesse in deze game? Kom dan vanavond kijken en maak kans om deze geweldige game te winnen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?