The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Livestream: Eilish gaat vanaf 20:00 The Medium streamen

Het avontuur van Eilish in de horrorgame The Medium is toch nog niet voorbij. Vorige week had Eilish namelijk als doel om de game uit te spelen, maar de wezens uit de game lieten dat nog niet toe. Vandaag is dan wel de dag dat ze voor de laatste keer de twee realiteiten in The Medium meemaakt en in haar voordeel probeert te gebruiken. Breng zeker vanavond een bezoekje aan ons Twitch-kanaal om Eilish aan de dood te zien ontsnappen. Of juist om te zien hoe ze er niet aan ontkomt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?