The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Livestream: Eilish speelt vanaf 20:00 The Medium

Vorige week ging Eilish aan de slag met de survivalgame Grounded, nadat ze de twee weken ervoor de horrorgame The Medium had gespeeld. Voor de livestream van vanavond heeft Eilish besloten om het toch weer aan te durven om de meerdere realiteiten van The Medium te betreden. Vandaag is ook de dag dat Eilish waarschijnlijk de horrorgame gaat uitspelen. Mis dus vanavond niet de livestream om de avonturen van Eilish in een verlaten hotel, die zeker niet helemaal verlaten is, mee te maken. Er zijn namelijk nog een aantal wezens daar die Eilish soms de stuipen op het lijf jagen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?