The Beast Inside

  • Ontwikkelaar Illusion Ray Studio
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Livestream: Eilish gaat vanaf 20:00 The Beast Inside spelen

Vorige week donderdag zou Eilish eigenlijk één van de vier eindes van The Beast Inside meemaken. Het is haar toen niet gelukt om de horrorgame uit te spelen, maar vandaag is dan toch de dag dat het gaat gebeuren. Vanavond tijdens de livestream gaat Eilish dus voor de laatste keer aan de slag met twee botsende geschiedenissen. Je weet nooit wie je kunt vertrouwen in The Beast Inside, dus kom vooral langs op ons Twitch-kanaal om Eilish een handje te helpen. Wees gewaarschuwd: het wordt eng.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?