The Beast Inside

  • Ontwikkelaar Illusion Ray Studio
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Livestream: Eilish speelt vanaf 20:00 The Beast Inside

Eilish is van plan om vandaag de horrorgame The Beast Inside uit te spelen. We mochten al in twee eerdere The Beast Inside livestreams genieten van de nodige enge momenten, maar aan elk verhaal komt ooit een einde. Het is nog wel afvragen welk einde, aangezien The Beast Inside vier verschillende eindes heeft. Benieuwd hoe Eilish het deze keer tijdens de livestream er vanaf brengt in het duistere domein Blackstone? Kom dan vooral vanavond een kijkje nemen op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?