Gameliner Awards: Laatste drie subcategorieën 2020

Nu we in de nadagen van 2020 zijn gekomen en de dagen aan het aftellen zijn naar 2021 wordt de tijd om te stemmen op je favoriete game van 2020 steeds korter. Zeker nog even doen dus. In de tussentijd kun je ook enorm veel gave prijzen winnen, zowel hier op de website als op ons Twitch kanaal tijdens onze streams. In de eerste video van de Gameliner Awards hebben we de eerste drie subcategorieën behandeld en vorige week kwam nog drie andere subcategorieën aan de beurt. Voordat we ons gaan focussen op de belangrijkste award van het jaar, maken we eerst nog de winnaars in de laatste subcategorieën bekend. Dit keer zijn dat Beste Easter Egg, Grappigste Game en Beste Held/Heldin.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?