Check hier alle E3 2021-content

Gameliner Awards: Winnaars slechtste game, schattigste game en beste eindbaas

De Gameliner Awards zijn in volle gang. Als je nog niet hebt gestemd op jouw favoriete game van het jaar, doe dat gauw nog even. Je kunt namelijk een heleboel toffe prijzen winnen tijdens de Gameliner Awards. Daarnaast maken we ook winnaars bekend van de subcategorieën die dit jaar zijn gekomen. In onze eerste video kon je al zien welke winnaars er voor de categorieën Beste Soundtrack, Beste Indie en Beste Co-op. Deze week hebben we weer een nieuwe video waarin we de winnaars bekendmaken voor Slechtste game, Schattigste game en Beste eindbaas.

En niet vergeten te stemmen op jouw favoriete game van 2020, he?

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?