Super Meat Boy

  • Ontwikkelaar Team Meat
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2010
  • Platformen Xbox 360, Nintendo Wii U, PlayStation Vita, PlayStation 4, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Game On: Super Meat Boy - Even tijd voor iets anders

In deze One-Off gaat Patrick voor het eerst aan de slag met Super Meat Boy op de PlayStation 4. Gaat het hem lukken om het hoofd koel te houden en een paar leveltjes uit te spelen, of gooit hij uiteindelijk toch de handdoek in de ring wat betreft deze game? Aan het commentaar van Rudy kan het in ieder geval niet liggen.

Op dinsdagen spelen we een andere game dan we in het weekend gedaan hebben. Aankomende zondag kun je dus uitkijken naar het vervolg van The Legend of Zelda: Episode 1. Wil je onze video's als eerste zien wanneer ze online komen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal, klik dat belletje aan en mis nooit meer een video!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?