Check hier alle E3 2021-content

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 11 december 1998
  • Platformen Nintendo 64
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score -

Game On: The Legend of Zelda: Ocarina of Time ep. 1

Ja! Eindelijk is het zover. Met grote regelmaat is het geteased, maar de liefdesbaby van Patrick en Rudy is dan eindelijk hier. Game-On is wekelijks te zien en iedere week hopen Patrick en Rudy iets verder in die ene game te komen. We trappen af met een lekker lange aflevering van The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Gelukkig nemen beide heren geen blad voor de mond en verwachten wij dan ook dat de game compleet afgezeken gaat worden. Maak je klaar voor hilariteit, ijzige stiltes en flink wat rage momentjes samen met Henk, de held van Hyrule. Dit is Game-On!

Nu al fan? Dat is mooi! Wil je de afleveringen direct op jouw eigen feed te zien krijgen? Klik dan even op dat belletje en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube-kanaal. Voor nu bedankt en Game-On, gamers!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?