Game On: The Legend of Zelda: Ocarina of Time ep. 1

Geplaatst: 11 april 2020 10:00
Aangepast: 19 juli 2020 19:59

Ja! Eindelijk is het zover. Met grote regelmaat is het geteased, maar de liefdesbaby van Patrick en Rudy is dan eindelijk hier. Game-On is wekelijks te zien en iedere week hopen Patrick en Rudy iets verder in die ene game te komen. We trappen af met een lekker lange aflevering van The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Gelukkig nemen beide heren geen blad voor de mond en verwachten wij dan ook dat de game compleet afgezeken gaat worden. Maak je klaar voor hilariteit, ijzige stiltes en flink wat rage momentjes samen met Henk, de held van Hyrule. Dit is Game-On!

Nu al fan? Dat is mooi! Wil je de afleveringen direct op jouw eigen feed te zien krijgen? Klik dan even op dat belletje en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube-kanaal. Voor nu bedankt en Game-On, gamers!

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo 64

Releasedatum

11 december 1998

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord