The Wild at Heart

  • Ontwikkelaar Moonlight Kids
  • Eerste releasedatum 20 mei 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Puzzel, Indie
  • Gameliner score

First Impression: The Wild at Heart

Pikmin en Don't Starve zijn beide franchises die Patrick zijn hartje sneller doen kloppen. Een combinatie van die twee lijkt The Wild at Heart te zijn en die game is nu uit. Patrick kon dus ook niet anders dan gelijk The Wild at Heart aanslingeren om te zien of de game aan de verwachtingen voldoet. Kijk hoe Patrick al lopend en smijtend zijn eerste stappen in de game zet.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?