Check hier alle E3 2021-content

The Wild at Heart

  • Ontwikkelaar Moonlight Kids
  • Eerste releasedatum 20 mei 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Puzzel, Indie
  • Gameliner score

Gameplay: Gooi met wezentjes in The Wild At Heart

De ontwikkelaar Moonlight Kids heeft een gameplay video vrijgegeven voor The Wild At Heart. De video verscheen op het Youtube-kanaal van Xbox en laat zien welk nut de wezentjes hebben.

Tijdens het online-evenement ID@Xbox kreeg The Wild At Heart een releasedatum en was de stijl van de game al goed te zien in de bijbehorende trailer. In een lange gameplay video die door de ontwikkelaars is vrijgegeven wordt er getoond wat je kunt verwachten in de wereld. Met behulp van verschillende wezentjes moet je vijanden verslaan, puzzels oplossen en materialen verzamelen. Dit doe je door ze simpelweg een richting op te gooien. Aan het eind van de video keert het personage weer terug naar zijn kamp en is het direct duidelijk waar alle materialen voor dienen.

The Wild at Heart verschijnt op 20 mei voor de pc, Xbox One en Xbox Series

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?