Xbox Series X Games Showcase datum bevestigd

Geplaatst:
Aangepast: 6 juli 2020 18:04

Het Xbox Series X evenement heeft een officiële datum ontvangen. Xbox bracht een tweet online waarin alle details vermeld werden.

Wat kun je verwachten van dit evenement? Deze show gaat in teken staan van alle games die beschikbaar worden voor de Xbox Series X. De first party studio's gaan de hoofdrol spelen, oftewel de studio's die Microsoft onder haar hoede heeft. We weten bijvoorbeeld dat Halo Infinite aanwezig is tijdens de show, net zoals Psychonauts 2. Verder kun je gameplay, nieuwe aankondigingen en trailers verwachten. Ook zijn er sterke geruchten dat al bekende games, zoals Hellblade II, een verschijning maken. Dit wordt natuurlijk het moment van de waarheid voor Xbox, omdat ze het moeten opnemen tegen de PlayStation 5.

De Xbox Series X Games Showcase vindt plaats om 23 juli. Je leest al het nieuws terug hier bij Gameliner!

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord