Gerucht: Xbox Series X juli evenement datum bekend

Geplaatst: 3 juli 2020 12:20
Aangepast: 3 juli 2020 12:20

De maand juli staat onder andere in teken van het Xbox Series X evenement. The Verge claimt dat zij weten wanneer de showcase plaatsvindt.

The Verge postte een artikel waarin ze vertellen wanneer het Xbox Series X evenement plaatsvindt. Ze claimen dat ze dit weten door contact met journalist Jeff Grubb en haar eigen bronnen binnen de redactie. Het juli evenement gaat voornamelijk zich focussen op Xbox haar first party studios. We krijgen dus gameplay te zien van Halo Infinite, Psychonauts 2 en meer. Volgens The Verge komen er echter ook third party studios voorbij, vergelijkbaar hoe de PlayStation 5 stream NBA 2k21 en Resident Evil Village liet zien. Ook The Verge heeft aangegeven dat The Initiative aangewezig is, die natuurlijk weer gelinkt wordt aan de Perfect Dark reboot. Microsoft heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Als de geruchten kloppen kunnen we genieten van de Xbox Series X show op 23 juli. Wat willen jullie zien?

Bron: The Verge
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord