Xbox Series X-games box art onthuld

Geplaatst:

De box art voor Xbox Series X-games is onthuld. Nu weten we hoe de hoesjes van de games voor beide next-gen consoles eruit zien.

Als je mijn Nachtbraker van vorige week hebt gelezen, dan heb je de box art voor PlayStation 5-games waarschijnlijk al gezien. Nu weten we echter ook hoe de box art van de games die op de Xbox Series X gaan verschijnen eruit ziet. Tom Warren van The Verge plaatste onlangs namelijk een tweet waarin we de box art van games voor beide next-gen consoles kunnen zien. Opvallend aan de box art van de Xbox Series X-games is dat er verschillende logo's op staan. Zo zien we het Optimized For Series X-logo, maar ook logo's om aan te duiden dat de game bijvoorbeeld via het Smart Delivery-systeem beschikbaar is voor zowel de Xbox One als de Xbox Series X.

Het ziet er dus naar uit dat de box art voor Xbox Series X-games er een stuk anders uitziet dan die van de Xbox One-games.

Bron: Tom Warren
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord