Nachtbrakers: 09/07 met PlayStation 5-games en risky faps

Zo, dat was me het weekje wel. Daar waar het twee weken geleden nog zo duchtig warm was, heb ik deze week elke dag door de regen naar het werk gemoeten. Ach, er valt altijd wel wat te klagen als het over het weer gaat. Weet je wat ik echter nog vervelender vind? Dat het de laatste tijd zo tyfus druk is in de bus! Misschien toch maar eens tijd om de fiets te pakken. Als het niet regent, tenminste... Ach, genoeg geluld. Tijd voor wat sappige nieuwtjes!

Nachtbrakers Claudia

  • Ok, laten we eens beginnen met bijzonder nieuws. Sony heeft namelijk 250 miljoen dollaroos in Epic Games gestoken. Waarom? Dat willen ze niet zeggen.
  • Bereid je maar voor, want daar zijn ze weer, hoor! Yup, Jessie en James van Team Rocket zijn nu tijdelijk te battlen in Pokémon GO. Zouden ze hier ook zo gemakkelijk te verslaan zijn?
  • Minecraft is zo'n game die op elk denkbaar platform wel te spelen valt. Toch zijn er nog genoeg plekken waarop je Minecraft nog niet kunt spelen. Sinds een paar dagen is dat er echter eentje minder geworden, daar een paar nerds Minecraft beschikbaar hebben gemaakt in Half-Life. Wat zou Gordon Freeman kutter vinden, Headcrabs of Creepers?
  • Nou, nog een Pokémon-gerelateerd nieuwtje dan. Adidas heeft namelijk een speciale collectie gelanceerd met allemaal Pokémon-gereleateerde goodies. Zo heb je onder andere Pokémon-schoenen, kleding en tassen van het merk!
  • Een beetje gamer heeft vast het boek Ready Player One gelezen, of anders de film wel gezien. Nou, speciaal voor die mensen heb ik goed nieuws. Ready Player One krijgt namelijk een sequel, genaamd Ready Player Two.
  • Hey-oh, check hieronder de eerste box art van de PlayStation 5-game Marvel's Spider Man: Miles Morales. Ik denk dat de themakleur deze generatie toch echt wel wit gaat zijn...

SpiderMan PlayStation 5

  • Wist je dat de allereerste game in de Shantae-serie in 2002 op de Game Boy Color verscheen? Van de game waren er toentertijd maar zo'n 20K gemaakt, waardoor de game nu voor grof geld omgaat op Ebay. Nu is het zo dat Limited Run Games een re-release van deze titel gaat doen, waardoor de originele cartridges dus straks wellicht geen drol meer waard zijn. Oh ja, de game komt ook naar de Switch.
  • Mocht je erover nadenken om competitief Scrabble te gaan spelen, dan moet je je nu extra goed voor gaan bereiden. Er zijn namelijk 225 aanstootgevende woorden verbannen tijdens officiële Scrabble-toernooien. Ik weet eigenlijk niet waar ik meer verbaasd over ben, het feit dat er professionele Scrabble-toernooien zijn, of dat er woorden verbannen worden uit een spel dat draait om het maken van woorden...
  • Weet je wat een risky fap is? Mocht je het niet weten, het heeft iets te maken met aan je leuter zitten op plekken of momenten waarop dat best wel ongepast is en je het risico loopt om gespot te worden. Op zich een best avontuurlijk idee, toch? Dat dachten de ontwikkelaars van Don't Get Caught dus ook, want zij hebben een game ontwikkeld waarin je precies dat moet doen: voorzichtig fappen terwijl je van iemand een lift krijgt. Dus, wie van ons gaat er een review over deze game schrijven?

Nou, dat was het dan weer voor deze donderdag. Hopelijk wordt volgende week beter. Zoals je het je wellicht nog kunt herinneren, had ik vorige week ook al een 18+ nieuwtje in mijn Nachtbraker. Ik hoop niet dat dit een trend gaat worden, of toch wel?... Nou, om maar even van tradities af te wijken, even geen Death Metal Donderdag, maar gewone donderdag. Dit laatste nieuwtje deed me namelijk denken aan een bepaald nummer over het gebruiken van je piemel. Raise your Phallus to the sky and you never die!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?