Xbox Game Pass krijgt weer nieuwe games erbij

Geplaatst:
Aangepast: 8 januari 2020 18:47

De Xbox Game Pass krijgt binnenkort er weer verschillende nieuwe games bij. Microsoft heeft drie nieuwe games aangekondigd die aan de bibliotheek toegevoegd gaan worden.

Na de toevoeging van GTA V aan de Xbox Game Pass vorige week leek het even rustig te blijven, maar nu zijn er alweer drie nieuwe games voor de abonnementsservice voor de Xbox aangekondigd. Het gaat om de om de fighting game Tekken 7, actie RPG Sword Art Online: Fatal Bullet en de survival game Frostpunk. Sword Art Online en Frostpunk komen allebei deze week nog uit op de Xbox Game Pass. Op Tekken moeten wij helaas nog een week langer wachten. Alle games zijn allemaal exclusief voor de Xbox beschikbaar.

onbekend

De releasedatum voor Sword Art Online: Fatal Bullet en Frostpunk op de Xbox Game Pass is 9 januari. Tekken komt een week later op 16 januari uit.

Bron: True Achievements

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord