Grand Theft Auto V
  • ONTWIKKELAAR Rockstar North
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 september 2013
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: GTA V toegevoegd aan Xbox Game Pass

Microsoft begint 2020 met een grote verrassing voor haar Xbox Game Pass gebruikers. Grand Theft Auto V is namelijk sinds vandaag toegevoegd aan de service van Xbox.

Deze aankondiging komt eigenlijk uit de lucht vallen. Er was namelijk geen enkele vorm van reclame van te voren onthuld. Het Twitter account van Xbox Game Pass heeft echter een tweet gepubliceerd met de aankondiging. GTA V is vanaf vandaag beschikbaar voor de console versie van Xbox Game Pass. Of GTA V ook naar de pc versie komt is nog de vraag. De laatste update is hierbij inbegrepen, het Diamond Casino & Resort is meteen beschikbaar.

GTA V is beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?