World of Warcraft: Shadowlands pre-patch vandaag live

Geplaatst:
Aangepast: 14 oktober 2020 11:55

De pre-patch van World of Warcraft: Shadowlands gaat vandaag live. Deze nieuwe patch brengt alvast heel wat veranderingen met zich mee.

Shadowlands, de achtste uitbreiding voor de nog steeds immens populaire MMORPG World of Warcraft, had eind deze maand uit moeten komen. Helaas werd World of Warcraft: Shadowlands voor onbepaalde tijd uitgesteld, maar dat betekent niet dat we deze maand niet alsnog met de nieuwe content aan de slag kunnen. Vanmiddag gaat namelijk de pre-patch live en die brengt een flink aantal veranderingen met zich mee. In de pre-patch, genaamd 9.0.1, krijgen alle classes een revisie. Ook wordt de manier waarop je het level van je personage verhoogt, flink veranderd. De level cap is namelijk teruggebracht van level 120 naar level 60. Ook wordt het gemakkelijker om met een nieuw personage te starten. Alle nieuwe personages starten namelijk in de nieuwe zone genaamd Exile's Reach. Wanneer je hier level 10 behaalt, kun je ervoor kiezen om of de huidige uitbreiding Battle for Azeroth te spelen, of een van de vorige uitbreidingen. In beide gevallen kun je het level van je personage verhogen tot level 50. De pre-patch brengt ook een speciaal evenement naar Azeroth. Dit evenement zorgt er namelijk voor dat de wereld van Azeroth overspoeld wordt door hordes Undead. Hierbij kun je ervoor kiezen om je tegen de Undead te verzetten, of juist hun kant te kiezen. Voor beide kanten zijn gedurende het evenement verschillende beloningen te verkrijgen.

De pre-patch 9.0.1 van World of Warcraft is momenteel live op de Noord-Amerikaanse servers. Op de Europese servers gaat de pre-patch vanmiddag om 15:00 uur live. Wanneer World of Warcraft: Shadowlands uitkomt, is nog steeds niet bekend.

Bron: Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Shadowlands

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

23 november 2020

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord