World of Warcraft: Shadowlands uitgesteld

Geplaatst:
Aangepast: 2 oktober 2020 13:06

John Hight, de executive producer van World of Warcraft, heeft aangekondigd dat de aankomende DLC World of Warcraft: Shadowlands voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Deze maand vindt wel de release van de pre-patch plaats.

Het is tegenwoordig niet echt meer een verrassing wanneer een game uitgesteld wordt door de omstandigheden van thuis werken dat dit jaar met zich mee bracht, zoals het uitstellen van Kena: Bridge of Spirits naar 2021. Helaas stopt het daar niet mee en heeft de executive producer van World of Warcraft, John Hight, gisteravond moeten mededelen dat het achtste uitbreidingspakket voor World of Warcraft uitgesteld wordt. Volgens Hight heeft de DLC, World of Warcraft: Shadowlands, nog een aantal onderdelen die aangepast moeten worden. Daarbij was het een moeilijke tijd voor de ontwikkeling van de game vanwege het werken vanuit huis. Hierdoor heeft het ontwikkelingsteam liever dat de game later uitgebracht wordt, maar wel kwalitatief, in plaats van dat de game op tijd uitkomt, maar met allemaal haken en ogen. In hetzelfde statement laat Hight ook weten dat de pre-patch voor World of Warcraft: Shadowlands deze maand van start gaat. Daarnaast geeft Hight aan dat er voor de release van World of Warcraft: Shadowlands een pre-launch evenement gaat plaatsvinden.

Het is nog onbekend wanneer World of Warcraft: Shadowlands wel uit gaat komen. De pre-patch begint vanaf 13 oktober. De game wordt op pc uitgebracht als uitbreidingspakket voor World of Warcraft.

Bron: World of Warcraft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Shadowlands

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

23 november 2020

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord