Shantae 5
  • ONTWIKKELAAR Way Forward Technologies
  • RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Platform
  • GAMELINER SCORE -

WayForward kondigt Shantae 5 aan

WayForward kondigt Shantae 5 aan voor pc, consoles en de reeds aangekondigde abonnementsdienst Apple Arcade. Deze aankondiging werd door de ontwikkelaar middels een tweet bekendgemaakt.

Shantae is een platformer die in 2002 voor het eerst het levenslicht zag op de GameBoy Color. Inmiddels heeft de game drie opvolgers gekregen en zijn we binnenkort alweer toe aan het vijfde deel. WayForward heeft over Shantae 5 helaas nog geen verdere details vrijgegeven. Wel heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat de game niet alleen op pc en consoles uitkomt, maar ook uitgebracht gaat worden op Apple Arcade. Deze abonnementsdienst van Apple staat gepland voor de herfst van dit jaar, dus wellicht kunnen we Shantae 5 tegen die tijd ook verwachten.

Shantae 5

Shantae 5 verschijnt op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Apple Arcade.

BRON WayForward

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?